Fireblocker maakt Nederland brandveiliger

Fireblocker was goed vertegenwoordigd bij praktijk- en netwerkdag op het oefencentrum brandweer van de BOM-holding in Wijster, georganiseerd door Veiligheidsregio Drenthe. Donderdag 18 oktober kwamen zorginstellingen, woningcorporaties, sociale teams/ WMO gemeenten, besturen diverse VVE’s, team risicobeheersing en GHOB van de VRD, vakgroep Brandweer Nederland bij elkaar om te zien wat er gebeurt als een scootmobiel in de brand gaat. Het thema van de dag was ”scootmobiel branden”. Voor ons het goede moment om dit product te laten zien aan alle aanwezige partijen. De thema’s die wij verzorgden waren: fireblocker aerosol brandblussysteem voor de scootmobiel en het opslaan en laden van lithium ion accu’s en batterijen in de veiligheidskast, voorzien van het fireblocker blussysteem.

Nederland brandveiliger

De gehouden presentaties werden door de deelnemers erg geprezen, omdat deze een zeer realistisch beeld gaven van wat er in de praktijk plaats vindt bij deze calamiteiten. Vele nieuwe contacten zijn gelegd, afspraken gemaakt, met als conclusie dat wij hopen een bijdrage te kunnen leveren, om Nederland weer iets brandveiliger te kunnen maken.
Met als kers op de taart werden wij beloond, om uitgebreid aan bod te komen in de uitzending van RTV Drenthe, met zowel de getoonde beelden van onze brandende scootmobiel zonder fireblocker als de blussende werking met onze fireblocker automatisch aerosol brandblussysteem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *